PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Més de 700 persones van assistir divendres a l’obertura de Jané Winestore i el seu espai gastronòmic KM 1187 al Vendrell

Foto: Joan Güixens

Més de 700 persones van assistir el passat divendres a la celebració del 75 aniversari de Jané Group, empresa del sector de vins, licors i alimentació selecta del Vendrell, que va inaugurar un nou concepte de botiga, que inclou espai de venda–Jané Winestore–i de degustació–KM 1187. L’esdeveniment, presidit per Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Martí Carnicer, alcalde del Vendrell; Benet Jané, fundador de Jané Group, i el seu fill, Joan Josep Jané, gerent de l’empresa, va ser presentat per l’humorista Pep Plaza, que va amenitzar la vetllada amb alguns dels seus gags.

Dos minuts de focs d’artificis i jocs de colors a la gran façana van donar pas a la inauguració oficial de l’establiment, que ha estat ideat pel dissenyador català Chu Uroz i l’arquitecte italià Carmelo Zapulla, que han plasmat el seu estil modern i avantguardista.
 
Durant tota la nit els assistents van degustar gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, maridats amb els vins i licors que estan a la venda a la botiga. En un esdeveniment en el qual el protagonista va ser la família Jané, també es van servir tapes i plats més elaborats; patates braves o llaunes d’aperitiu, guisats i postres delicatessen. També es va tastar productes de l’oferta gastronòmica de la Fàbrica Moritz de Barcelona com xucrut, salsitxes i les famoses pizzes alsacianes conegudes com a “flammckuchen”. Aquesta oferta especialitzada es fonamenta en un acord amb la cervesera barcelonina, ja que Jané Group és el distribuïdor oficial i en exclusiva de les seves marques a tota la província de Tarragona.
 
Al finalitzar l‘acte, la família Jané va obsequiar a les dones assistents amb una rosa blanca amb motiu del dia de la dona.
 
Sobre Jané Winestore i KM 1187
 
Es tracta d’un espai experiencial on el descobriment és la base de la proposta i on la gastronomia té entitat pròpia. La companyia, que va facturar 16 milions d’euros a l’exercici de 2018, ha destinat un milió d’euros a la remodelació d’aquest espai de més de 700 metres quadrats. Fins avui la botiga era coneguda amb el nom d’Expo Licor.
 
Situat a la carretera que uneix El Vendrell i Coma-ruga, es tracta d’un espai de nova generació. La remodelació no ha estat només estètica, sinó també conceptual: explica els productes de manera visual, i informa sobre maridatges, elaboracions i cupatges. La botiga comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats, ordenats amb criteris qualitatius per tal d’afavorir el descobriment i la tria.  

L’experiència es completa amb el KM 1187, una proposta completament diferent a qualsevol altra experiència gastronòmica. En aquest espai es podrà degustar, amb una mínima transformació, gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, i es podrà maridar amb qualsevol dels vins i licors que estan a la venda a la botiga.

 


 

0
0
0
s2smodern