PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Calvet tanca la porta als reclams del pacte del Penedès Marítim

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, s'ha reunit avui amb els alcaldes i representants del pacte Penedès Marítim a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès. Els portaveus del pacte han exigit a Calvet, en nom de la Generalitat, una rebaixa dels preus dels peatges i una revisió de les tarifes del transport públic.

Calvet, ha tancat la porta a les reivindicacions del pacte del Penedès Marítim i ha refusat les dues propostes, emplaçant els alcaldes, empresaris i plataformes veïnals a esperar-se a l’entrada en vigor de la vinyeta i de la T-Mobilitat. Per al conseller, aquestes dues mesures resoldran el “greuge intern” que pateixen el Baix Penedès i el Garraf. Els alcaldes, però, ja han advertit que no es conformen amb la resposta de la Generalitat i han assegurat que enduriran les seves reivindicacions fins que se’ls faci cas.

Per la seva banda, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Gloria Garcia, ha advertit que el pacte del Penedès Marítim no aturarà la reivindicació: "No podem esperar fins el 2021 a una solució i que llavors ens diguin que potser serà el 2023".

0
0
0
s2smodern