PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Més d'un centenar de persones van assistir divendres al dotzè Sopar de Dones d'Empresa

L'hotel Le Méridien Ra, al Vendrell, va acollir divendres passat la trobada anual d'empresàries i executives del Gran Penedès. Més de cent persones es van citar en el Sopar de Dones d'Empresa, en la seva dotzena edició.

El col·lectiu de Dones d'Empresa, vinculat a la FEGP, va proposar una vetllada amb molts diàlegs: entre les mateixes assistents, i també entre les directives que van compartir escenari: l'Àngels Mas, d'Applus IDIADA; l'Eva Caraltó, de YaEncontré, i la Karina Crespo, del Grup Ondunova, van debatre al voltant de la dificultat de trobar perfils professionals per incorporar a les seves respectives plantilles, com també de les oportunitats i reptes de les dones en una nova dimensió de les relacions laborals.

Seguidament, la periodista Sílvia Cóppulo, la reconeguda directora i presentadora del programa El Divan (Catalunya Ràdio i TV3) va parlar de comunicació no verbal i de com emfatitzar les intervencions en una entrevista o en una reunió per tal de convèncer i guanyar credibilitat.

La periodista Magda Bandera, directora de La Marea, va conduir l'acte, i va presentar també les intervencions que van servir de cloenda, a càrrec de Martí Sistané, president de la FEGP; Eva Maria Serramià, presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Martí Carnicer, alcalde del Vendrell. 

0
0
0
s2smodern