Més d'un centenar de persones van assistir divendres al dotzè Sopar de Dones d'Empresa

L'hotel Le Méridien Ra, al Vendrell, va acollir divendres passat la trobada anual d'empresàries i executives del Gran Penedès. Més de cent persones es van citar en el Sopar de Dones d'Empresa, en la seva dotzena edició.

El col·lectiu de Dones d'Empresa, vinculat a la FEGP, va proposar una vetllada amb molts diàlegs: entre les mateixes assistents, i també entre les directives que van compartir escenari: l'Àngels Mas, d'Applus IDIADA; l'Eva Caraltó, de YaEncontré, i la Karina Crespo, del Grup Ondunova, van debatre al voltant de la dificultat de trobar perfils professionals per incorporar a les seves respectives plantilles, com també de les oportunitats i reptes de les dones en una nova dimensió de les relacions laborals.

Seguidament, la periodista Sílvia Cóppulo, la reconeguda directora i presentadora del programa El Divan (Catalunya Ràdio i TV3) va parlar de comunicació no verbal i de com emfatitzar les intervencions en una entrevista o en una reunió per tal de convèncer i guanyar credibilitat.

La periodista Magda Bandera, directora de La Marea, va conduir l'acte, i va presentar també les intervencions que van servir de cloenda, a càrrec de Martí Sistané, president de la FEGP; Eva Maria Serramià, presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Martí Carnicer, alcalde del Vendrell. 

0
0
0
s2smodern