PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Aquest cap de setmana se celebra la 27a Fira del Vehicle d'Ocasió de Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebra la 27a Fira del Vehicle d'Ocasió al Pavelló Firal de Vilafranca. La fira, que obrirà portes de 10 a 21h, posarà a la venda enguany 550 vehicles, una cinquantena més que l'any passat. Es tracta de vehicles totalment revisats i garantits, de Km 0, demos, gerència i ocasió, que tindran grans descomptes, molts dels quals entre el 30 i el 50%, fet que la fa molt atractiva per a les persones que volen canviar-se de cotxe.

De fet, el 48% de les vendes es realitzen a clients de fora del Penedès, de poblacions tan diverses com Sabadell, Vic, l'Espluga de Francolí, o Sant Feliu de Codines, segons explicaven aquest matí el gerent de Remm Guitart, Xavier Mas, i el representant vilafranquí del mateix concessionari, Josep Tutusaus.

Aproximadament un 45% dels vehicles exposats es venen durant la fira o la setmana posterior, un 10% més l'any 2018 respecte de l'edició anterior.

A la fira, organitzada per l'Associació de Concessionaris de l'Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, hi participaran enguany 16 concessionaris o grup de concessionaris, 10 de turismes i 6 de maquinària agrícola: Auto Atzerà, Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilàmobil.  També hi seran presents els concessionaris de tractors i maquinària agrícola Agrícola Ferret, Agrícola Mayo, Agrícola Vives, Comercial Atzerà Bosch, Comanche i Emms, que celebraran la sisena edició de l'única fira de maquinària agrícola d'ocasió de la província de Barcelona.

Entres les novetats d'enguany es troben l'ampliació de l'espai d'automoció, amb l'ocupació del segon pavelló semi-cobert amb cotxes i furgonetes, la col·locació dels tractors i la maquinària agrícola a l'espai exterior entre pavellons, i l'ampliació de la campanya de mitjans a tot Catalunya.

L'any passat hi van assistir a la fira més de 7.200 persones, un 12% més que l'any anterior, un 40% dels quals de fora de l'Alt Penedès, i un 20% de fora de l'àmbit de la Vegueria Penedès. De fet, la fira la viisten potencials compradors de 130 poblacions de Catalunya.

0
0
0
s2smodern