PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Cellografica Gerosa inverteix 13ME en una nova nau al polígon de Sant Pere Molanta

Cellografica Gerosa ha ampliat la seva fàbrica del polígon de Sant Pere Molanta on ha invertit 13 milions d'euros. La companyia, que fabrica material d'embalatge per a la indústria alimentària i farmacèutica, fins ara estava de lloguer a una nau però necessitava ampliar-la per augmentar la seva producció.

Així doncs, el 2017 l'empresa va adquirir uns terrenys just davant de la seva nau de lloguer. La nova planta té 11.000m2 però està pensada per ampliar-la en el futur, ja que la parcel·la disposa de 23.000m2.

Cellografica Gerosa va néixer com una empresa conjunta de Vescoflex, de la família Vescovi, i el grup italià Gerosa. En l'actualitat, el grup italià ha augmentat la seva participació i ara és àmpliament el propietari.

En l’acte d’inauguració que va tenir lloc el passat divendres, Lucas Ramírez, l’alcalde d’Olèrdola, va agrair l’esforç de l’empresa per “haver superat els anys de crisi i continuar creixent”. També va lloar el polígon de Sant Pere Molanta per la seva bona ubicació i va explicar que “entre l’Ajuntament i els empresaris treballem conjuntament per millorar-lo i adequar-lo”.

El grup, amb aquesta nova nau preveu contractar 30 nous treballadors, arribant als 200 empleats en plantilla, i passar de facturar 50ME a augmentar el seu benefici en 6ME en tres anys.

Tot i que les noves instal·lacions funcionen des de finals del 2018, el passat divendres es va fer l'acte d'inauguració. A l'esdeveniment van assistir els fundadors de l’empresa, Claudio Gerosa i Riccardo Vescovi; el director general de Cellografica Gerosa, Frédéric Vescovi; la cònsol italiana a Barcelona, Lucilla Gaia; el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer; el president de Foment del Treball Nacional, Josep Sánchez Llibre; l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; el president del polígon industrial de Sant Pere Molanta, Albert Calzada i el president de la CAMBR ADE Comerç Italiana de Barcelona, Igor Garzesi. Després dels parlaments protocol·laris es va organitzar una visita per les instal·lacions de la nova fàbrica.

 
0
0
0
s2smodern