PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El sector turístic preveu bones ocupacions a la costa per Setmana Santa

El sector turístic preveu bones xifres d'ocupació aquesta Setmana Santa a la costa i descarta que les darreres nevades al Pirineu restin afluència a la zona de platja. Així per exemple, a la Costa Daurada les previsions se situen al voltant del 85% gràcies al turisme esportiu, mentre que a la Costa Brava voregen el 80%, en especial a la Selva i el Baix Empordà. Per contra, al Pirineu les reserves se situen entre el 50% i el 70% a la Cerdanya i el Ripollès, menys de l'esperat malgrat el fred i la neu dels últims dies.

En el cas del Garraf, les reserves als hotels de Sitges ronden el 70% durant els primers dies de la setmana, mentre que el percentatge d’ocupació arriba al 85% als establiments més cèntrics a partir de Dijous i Divendres Sant. Unes dades que superen, amb molta distància, el 50% de places reservades que el sector tenia l’any passat.

“Quan la Setmana Santa Cau al març, totes les pistes encara estan obertes. En canvi, a l’abril, i si tenim en compte la calor provocada pel canvi climàtic, els destins de platja ho tenim tot de cara”, apunta el president del sector a Sitges, Oskar Stöber, que confia que les reserves aniran a més a l’últim moment si el sol s’acaba imposant.

0
0
0
s2smodern