PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Dissabte se celebrarà el COTA, el primer festival de vins d'altura, a Mediona

Dissabte tindrà lloc el festival COTA a Mediona, sent pioner en organitzar el primer esdeveniment al voltant dels vins d’altura, és a dir, els vins procedents de vinyes situades a parts altes de les muntanyes. Concretament, se celebrarà a la Masia la Torreta al nucli de Cases Noves, a Mediona, de 12 a 23h.

En aquesta primera edició participaran 16 cellers els quals elaboren vins entre la cota 500 i 1.300. Dels 16 cellers participants, 9 seran del Penedès, 5 de la resta de Catalunya i 2 d’Aragó.

Aquest nou esdeveniment combinarà el tast de vins amb música en directe i gastronomia. Hi haurà quatre actuacions musicals en viu de la mà de Paula Valls, Roger Argemí, Crom Acústics i DJ Missbehaving. També hi haurà una zona gastronòmica amb food trucks de tota mena i es faran tres tastos dirigits per tots aquells que hagin reservat la seva plaça amb antelació.

Per a poder accedir al festival s’haurà d’adquirir un tiquet anomenat “Bonovi” per un preu de 15 euros. Aquesta entrada donarà dret a assistir al festival, als concerts, als tastos, inclourà una copa Riedel i també 16 “microtastos” perquè es puguin degustar tots els cellers. Un cop acabats els "microtastos" es podran demanar copes a cada celler per un preu d’entre 2 i 4 euros. El “Bonovi” es pot aconseguir a cotavins.cat.

0
0
0
s2smodern