PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Codorníu acollirà divendres la Nit de l’Empresa 2019

L’empresariat del Gran Penedès es trobarà aquest divendres a Codorníu en el marc de la Nit de l’Empresa. Es preveu l’assistència d’unes 350 persones, entre els quals la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, i el president del Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, així com alcaldes i regidors i presidents de consells comarcals del Gran Penedès. Els amfitrions seran l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i el president de la FEGP, Martí Sistané.

La nit tindrà dues parts molt diferenciades. Abans, però, ens rebrà l’aperitiu de benvinguda, tot just a l’entrada del Celler Gran. Serà a partir de les 20h30, amb música jazz en directe. Al voltant de les 21h els assistents accediran al Celler Gran per la cerimònia de lliurament del Premi Estela Dona Emprenedora, el Premi Joves d’Empresa, els Premis FEGP i el Gran Premi FEGP. També es farà homenatge a les empreses que enguany compleixen un aniversari significatiu.

Al voltant de les 22h30, els comensals es desplaçaran a la part alta del Celler, al museu, on es servirà el sopar. La presentadora serà l’actriu vilafranquina Marta Escudé.

0
0
0
s2smodern