PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El restaurant Sumoll de la Granada celebrarà avui la primera gala SopART per recollir fons contra la pobresa infantil

El restaurant Sumoll de la Granada del Penedès acollirà avui, a partir de les 20h la primera gala SopART, una iniciativa solidària contra la pobresa infantil en què els comensals gaudiran d’una experiència gastronòmica única elaborada per l’ocasió, en un restaurant modernista envoltat de camps de vinyes, i amenitzada amb espectacles en directe.

La música en format acústic i l´humor formaran part del menú en una vetllada en què també es podran escoltar veus reconegudes del país compromeses amb el projecte.

Entre els padrins es troben noms tan coneguts com Pilar Rahola, Lluís Llach, Antoni Bassas, Artur Mas i Óscar Camps entre d’altres. Més de vint personalitats del país assistiran al sopar en una nit que conduiran els directors i presentadors de “La segona hora” de RAC 1, Quim Morales, Xavier Pérez Esquerdo i Jordi Ramoneda,

Els 200 comensals assistents contribuiran amb la seva reserva a recollir fons per al projecte Invulnerables que, a través de la Fundació del Convent Santa Clara destinarà els diners a la lluita contra la pobresa infantil.

0
0
0
s2smodern