Henkell Freixenet firma la venda de Henri Abelé a Nicolas Feuillatte

Freixenet ha signat la venda de Henri Abelé, companyia especialitzada en la producció de Champagne situada a la zona vitivinícola de Reims, els productes de la qual són distribuïts per Yvon Mau, filial de Freixenet a França. El celler era propietat de Freixenet des de 1985 i, des d'agost de 2018, propietat del Grup Henkell Freixenet. Ara, Henri Abelé formarà part de Nicolas Feuillatte, un dels productors de champagne més antics de França. Les parts han acordat no oferir cap detall financer de la transacció.

Henri Abelé, creat el 1757, és el tercer celler de Champagne més antic de la zona vitivinícola de Reims (França) amb un volum anual de 300.000 ampolles. La companyia, que concentra la seva activitat comercial principalment al mercat francès, compta amb una àmplia gamma de productes: des del clàssic brut fins als diferents millésimes, passant pels prestigiosos cuvées. En aquest sentit, destaca el famós Sourire de Reims, un homenatge a la famosa estàtua del “àngel somrient” que es va fer malbé durant l'incendi de la catedral reial de Reims en 1914.

El Centre Vinicole - Champagne Nicolas Feuillatte és la unió més antiga de productors de champagne i, en l'actualitat, està formada per 82 cooperatives vitivinícoles que representen a més de 5.000 vinyes de la regió del Champagne francès. Després de la signatura de la venda, Henri Abelé podrà continuar desenvolupant la seva activitat mantenint el seu patrimoni cultural.

L'any passat, Grup Freixenet, Espanya, va formar una aliança amb Henkell & Co. Group, Alemanya, creant el grup líder mundial de vins espumosos, Henkell Freixenet. Henkell Freixenet continuarà distribuint Henri Abelé a mercats internacionals seleccionats a través de les seves filials locals, mentre que Yvon Mau distribuirà la marca de xampany del grup Alfred Gratien a França. Cal destacar que Freixenet continuarà distribuint Henri Abelé a Espanya en el futur.

0
0
0
s2smodern