Freixenet Group va incrementar les seves vendes un 4,6% entre l'agost i el desembre de 2018 

El Grup Freixenet ha mantingut el seu ritme de creixement, finalitzant el 2018 amb uns ingressos de 248.1 milions d'euros entre el mes d’agost i el mes de desembre de 2018, la qual cosa representa un augment del 4,6%. Aquestes xifres són un reflex de l'impuls positiu de la companyia, coincidint amb el primer aniversari de l’aliança internacional entre Henkell i Freixenet, l'objectiu de la qual és convertir-se en el líder mundial del sector dels vins espumosos.

Tots els mercats nacionals de la companyia van contribuir al creixement general. Als Estats Units, França, Bèlgica i el Regne Unit, Freixenet va experimentar el creixement d'ingressos més significatiu, mentre que Europa de l'Est encara ofereix un major potencial de creixement. Espanya i Alemanya continuen sent els mercats més madurs i estables del grup. La implementació de l’estratègia de transformació digital de Freixenet va donar suport a el creixement dels seus ingressos en línia i va ajudar a consolidar el seu posicionament com un negoci multicanal.

Aliança internacional
Henkell & Co. Group va finalitzar l'últim exercici amb un augment del 9,3% en les vendes, la qual cosa es tradueix en ingressos de 575,6 milions d'euros. Amb els ingressos de Freixenet d'agost a desembre inclosos, aquesta xifra a Henkell Freixenet augmenta a 823.7 milions d'euros, creant el líder mundial en el sector dels vins espumosos. Consolidant el posicionament de les seves marques més emblemàtiques, com el Cordón Negro i Carta Nevada, Freixenet va optar per la innovació amb el llançament de Freixenet Prosecco. Després del seu èxit al Regne Unit, Suècia, Finlàndia, el Canadà i el Brasil, es va llançar al mercat espanyol, estatunidenc i japonès a finals de 2018.A més, la companyia va començar a comercialitzar Freixenet Italian Rosé, ampliant així la gamma del grup per a satisfer les necessitats dels seus consumidors i arribar a un públic més ampli.

El progrés del grup també s'ha reflectit en la nova campanya Celebra la vida dissenyada per a promoure el consum de cava durant tot l'any. Encara que Prosecco ha influït positivament en els resultats de la companyia, no és l'única raó per al sòlid posicionament del grup, ja que Freixenet també ha crescut a tot el món en termes de vendes de productes clàssics. El reconeixement atorgat a Freixenet Pinot Noir Rosé, que va guanyar el primer premi dels Travel Retail Awards, l'únic premi independent i exclusivament votat pel consumidor emès per la indústria lliure d'impostos, n'és un exemple. El premi va ajudar a Freixenet a enfortir encara més la confiança del consumidor i la seva posició com la marca líder en el sector del vi a nivell mundial. 

0
0
0
s2smodern