PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’Institut del Cava organitza la seva jornada anual i debat sobre la creació de marques desitjables

La patronal Institut del Cava va celebrar el 14 de juny la seva jornada anual a ESADE Creapolis, el parc d’innovació empresarial de Sant Cugat del Vallès. En aquesta trobada, la patronal va congregar a una seixantena de directius i responsables de cellers elaboradors de cava per parlar sobre com una marca pot aconseguir ser desitjable a llarg termini. La jornada també va comptar amb la presència del president de PimeCava, Pere Guilera, així com el president del Consell Regulador del Cava, Javier Pagès, i el seu secretari general, Alexandre Comellas. L’Institut del Cava va aprofitar l’avinentesa per a convidar també als cellers associats a PimeCava.

El matí va començar amb la ponència d’Oriol Iglesias, professor titular i director del departament de Màrqueting d’ESADE Business School. En aquesta ponència, titulada “Com construir marques desitjables en el món del Cava i el Vi”, Iglesias va explicar la rellevància del desig a l’hora de construir una posició competitiva de lideratge, i va exposar els sis principals factors que porten a construir marques desitjables.

Tot seguit, va ser el torn de Juan José Pérez Cuesta, professional del marketing que ha ocupat, entre d’altres, els càrrecs de Director General de Danone a Alemanya i França, així com de responsable mundial d’Actimel, CEO de Chupa Chups i president europeu d'Snachs per a Master Foods. Cuesta va dinamitzar una sessió-col·loqui, sota el nom “The WINNING game = Own a category”, on va discutir amb els participants sobre quines són les claus per construir una marca desitjable, rendible i amb capacitat per créixer de forma sostinguda al sector del cava.

Dins d’aquest espai per a l’intercanvi d’idees, davant l’actual fragmentació dels mercats, es va posar èmfasi en la rellevància de la creació i gestió de categories de producte.

 

0
0
0
s2smodern