PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Reempresa aconsegueix cedir amb èxit un nou negoci a Vilafranca

Vilafranca del Penedès ofereix al territori els serveis de Reempresa, un programa destinat a fomentar la continuïtat del teixit empresarial. L’últim cas d’èxit en el que ha intervingut és el de la botiga “Animali”, un comerç especialitzat en la venda de productes d’alimentació i complements per a animals de companyia ubicat a la rambla de la Girada, 12. El relleu d’aquest negoci l’ha afagat Agrinova Vila, una empresa amb una reconeguda trajectòria al sector de la distribució de productes per animals al territori, que actualment es troba en un procés d’expansió a l’Alt Penedès i el Garraf, i ha vist una oportunitat en l’adquisició d’aquest negoci per obrir un nou punt de venda a Vilafranca.

L’entesa entre les parts va ser molt ràpida per la voluntat i flexibilitat de les dues parts, a més, l’antiga propietària del negoci, la Yolanda, continuarà treballant a la botiga com a treballadora de la plantilla d’Agrinova Vila.

La nova botiga d’Agrinova Vila ja ha obert portes, amb una nova imatge i un gran catàleg de productes renovat per donar servei al barri de la Girada de Vilafranca del Penedès.

Vilafranca ofereix els serveis de Reempresa des de fa cinc anys. El programa proporciona als seus usuaris un mercat de compraventa d’empreses composat per empresaris cedents que volen deixar la seva activitat actual, i emprenedors interessats en adquirir un negoci en funcionament. El usuaris gaudeixen d’un servei integral de consultoria i mediació gratuït en tot el procés de transmissió del negoci, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

 

 

0
0
0
s2smodern