PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

SIA Biosca inaugura la seva segona exposició Elements a Vilanova i la Geltrú

Després d’inaugurar la primera exposició Elements fa més d’un any a Vilafranca del Penedès, SIA Biosca ha inaugurat el seu segon showroom a la seva seu de Vilanova i la Geltrú. L’espai de dues plantes, acull productes de primeres marques en el sector de la llar -bany, il·luminació, cuina, ceràmica i domòtica, de dissenyadors altament reconeguts.

Segons el gerent de SIA Biosca, Xavier Montserrat, l’objectiu era “portar a Vilanova una sala d’exposició pròpia seguint la nostra aposta decidida pel Garraf”. En la inauguració hi van participar membres de l’empresa, el president de la Federació Empresarial Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, el seu director general, Isidre Also, i membres de Gremi d’Instal·ladors.

L’exposició Elements està situada al costat de la botiga. En la planta de baix s’hi troben la zona d’il·luminació i de domòtica. La segona planta, molt més extensa, hi han diferents composicions on es combinen productes del bany, la cuina, la ceràmica, la il·luminació i la domòtica. El showroom està pensat per a que “el client se senti com a casa seva” explicava Montserrat. Per aquest motiu, l’exposició inclou un espai de treball per a clients i membres de l’equip de SIA Biosca, a més d’una zona infantil.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109