PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Mallart Artesans Xarcuters ja té botiga a la Granada

Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de Mas Albornà, té des de fa uns dies un nou espai a la Granada. Es tracta de l’antic Cal Garriga, un emblemàtic establiment de proximitat de venda d’embotits, carns, pa i queviures, el qual ara ha passat a ser un nou punt de de Mallart Artesans Xarcuters tot mantenint la mateixa oferta de productes. A més, s’hi ha afegit tots els productes artesanals d’elaboració pròpia oferint una selecció d’embotits de gran qualitat complementada amb d’altres com ara formatges o carns.

La botiga ha estat decorada amb una renovada imatge i és el primer dels tres establiments de la marca amb aquesta nova estètica, la qual transmet els valors de qualitat, artesania, territori i tradició que hi ha al darrere d’aquesta marca centenària de la Llacuna.

La fundació Mas Albornà aposta per fer créixer la seva centenària marca d’embotits a través de l’obertura d’aquest nou establiment de petit format amb productes alimentaris de qualitat. A més, la botiga compta amb una zona d’elaboració que donarà suport a l’obrador central de La Llacuna per a fer petits elaborats com ara hamburgueses, pinxos, etc.

La producció de Mallart es realitza a la Llacuna, on hi ha el nou obrador d’elaboració artesanal i una botiga (carrer Pedragosa, 15). També disposa d’una parada de Mallart al Mercat de la Carn de Vilafranca (Plaça de l’Oli, 1).

Mallart Artesans Xarcuters és el darrer projecte social de Mas Albornà, a través del qual es pretén crear llocs de treball i fer visible les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès, un col·lectiu pel qual treballa des de fa 50 anys en la creació d’oportunitats d’integració tant a nivell social com laboral.

0
0
0
s2smodern