PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

S’aguditza el conflicte laboral a l’empresa DS Smith Dicesa de Sant Pere de Riudebitlles

S’han trencat les negociacions entre la representació dels treballadors i treballadores i la multinacional DS Smith Dicesa, de Sant Pere de Riudebitlles, en el segon dia de mediació a la seu de la Inspecció de Treball, segons fonts del sindicat CCOO.

Tot feia indicar que després de la mediació del passat divendres, podrien apropar-se les postures i arribar a un principi d’acord. Però no ha estat així. Segons els representants dels treballadors, la multinacional “s’enroca en les seves postures inicials, sense atendre a les propostes salarials del comitè i donant un cop de porta a la negociació”.Per aquest motiu, els treballadors/es de DS Smith Dicesa, mitjançant assemblea, han acordat rebutjar “novament i de manera unànime les propostes de l’empresa”.

Asseguren que “el 100 % de la plantilla avala les aturades registrades al mes de juliol”, és a dir, els dies 12, 15 i 19 de juliol, i a més registraran un dia addicional d’aturada el dimecres 17 de juliol, tots ells de 4 hores per torn.

El dilluns 15 de juliol els empleats es manifestaran davant de la seu de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, després de concentrar-se davant de l’empresa.

També apunten que el comitè d’empresa, de CCOO, es reserva exercir “altres mesures de pressió” i que el conjunt de la plantilla adquireix el compromís de reprendre les mobilitzacions al setembre després de les vacances.

0
0
0
s2smodern