PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Aquest matí s'ha signat el conveni col·lectiu del Grup Freixenet

Aquest matí s’ha signat el conveni col·lectiu de les empreses del Grup Freixenet, on CCOO té una representació de més del 95% i ha liderat les negociacions. CCOO d’Indústria valora positivament el conveni acordat, ja que "suposa la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors i treballadores amb la implantació d’una tercera paga que quedarà consolidada l’any 2021".

El conveni té una vigència de quatre anys (2018-2021) i estableix un increment salarial d’un 2% per a l’any 2018, amb caràcter retroactiu a l’1 de gener del mateix any. L’acord també estableix uns increments que repercutiran de manera lineal en el conjunt de la plantilla, amb la creació d’una tercera paga que s’abonarà el mes de setembre i que serà de 600 euros el 2019, de 1.200 euros el 2020 i de 1.950 euros el 2021, que quedaran consolidats en les taules salarials del 2021. 

Aquest acord "garanteix la pau social a l’empresa i defineix un punt d’inflexió en les relacions socials i laborals al grup". En aquest sentit, la nova direcció tindrà la complicitat dels empleats del Grup Freixenet per vetllar per la consecució dels objectius del conjunt de l’empresa i per l’expansió dels seus caves.

0
0
0
s2smodern