PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Santi Carda dimiteix com a president adjunt de la FEGP "en desacord amb el model de gestió i de lideratge" de la patronal

El president adjunt de la Federació Empresaril del Gran Penedès, Santi Carda, va dimitir dilluns del seu càrrec en no estar d’acord amb el model de gestió i de lideratge de l’ens.  Carda assegura que “no em sento útil” perquè a la patronal “no em demanen mai l’opinió ni per prendre decisions ni per fer valoracions estratègiques”.

Carda explicava que va comunicar a la direcció la seva decisió fa quinze dies i oficialment va presentar la dimissió aquesta mateixa setmana: “al comitè executiu no ens fan partíceps de res ni creen equip, per això han dimitit dos vicepresidents i tres membres de la junta”, entre altres persones. Jo volia fer coses útils per al territori, però quan estàs en una junta executiva has de poder decidir”, ha assegurat.  També ha apuntat que, en les properes setmanes “hi hauran canvis” i que es podrien convocar eleccions des de la patronal.

Per la seva banda, el president de la FEGP, Martí Sistané, ha explicat a Penedès Econòmic que ha convocat una junta directiva per dimarts vinent per parlar sobre la situació. Ha explicat a Penedès Econòmic que “la dimissió de Carda no era sobtada, sinó que feia mesos que parlàvem  perquè la federació ha fet un esforç d’integració important que ha estat un èxit i ara s’obre una nova etapa”.

Sobre les discrepàncies de criteri entre la direcció, Sistané ha apuntat que “les decisions poden ser col·legiades, però al final algú ha de prendre-les i executar-les. Si no hi ha una visió conjunta, cal fer un nou plantejament”. Respecte a les sortides de membres de la junta i del comité executiu, apuntava que “en tota associació hi ha entrades i sortides. Aquesta és una feina voluntària. Tots tenim familia, feina i diferents motius per deixar un càrrec. La nostra és una patronal viva i orientada en la defensa de les empreses del Gran Penedès i del territori”, ha reblat.

 

0
0
0
s2smodern