PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, repetirà com a presidenta de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf

El Consell Plenari de NODE Garraf ha votat de manera unànime la continuïtat de l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, com a primera representant de l'agència pels propers quatre anys. El plenari d'aquest consorci el composen les alcaldesses dels sis municipis, així com la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, els representants dels sindicats UGT i CCOO, el president de la FEGP, el delegat de la Cambra de Comerç de Barcelona i el director del campus de la UPC.

Les línies de treball de NODE Garraf se centren en les àrees d'Empresa, Turisme i Origen. Entre d'altres iniciatives, s'impulsen actuacions que repercuteixen en tots els municipis, com ara el film clúster, la promoció dels polígons de la comarca o la promoció turística del conjunt de la demarcació.

La posada en marxa d'Hèlix Garraf i l'organització de les jornades estratègiques d'economia comarcal són algunes de les fites de NODE Garraf, com a eina comarcal de promoció econòmica. També l'impuls del Consell de la Formació Professional, Ocupacional i Universitària al Garraf que, segons els directius, "ha suposat una gran aportació de l'Agència, en el marc del Pacte Comarcal per l'Ocupació".

També afirmen que la reelecció de Rosa Huguet "garanteix la continuïtat d'aquestes directrius i la coordinació d'actuacions entre els municipis, la interrelació amb el Consell Comarcal i la cooperació público-privada de la mà dels principals agents econòmics, socials i del coneixement".

0
0
0
s2smodern