PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Banc Sabadell estrena un model de caixer més segur i de disseny avantguardista

Banc Sabadell acaba d'estrenar a la seva oficina principal de Sant Cugat del Vallès un nou model de caixer més segur i de disseny renovat. L'entitat comença així un procés de renovació de centenars de caixers de tota la geografia espanyola i una ampliació del seu parc d'aquest tipus de màquines d'autoservei.

El nou model compta amb totes les funcionalitats d'última generació i incorpora la possibilitat d'ingressar bitllets sense sobre i de realitzar el pagament de tributs i altres rebuts a través del codi de barres. Es tracta a més d'una màquina amb un sistema operatiu Windows 10 que aporta més seguretat per a l'usuari. Els nous caixers presenten un aspecte avantguardista dissenyat per l'estudi de Mario Eskenazi, qui s'ha ocupat de la imatge corporativa de Banc Sabadell durant més de 20 anys i que destaca per la capacitat comunicativa dels seus treballs a través de la claredat i la senzillesa.

L'entitat té previst fer extensiu aquest nou model de caixer a bona part de les seves oficines de tot Espanya durant aquest any i fins al mes d'abril de l'any vinent. Per això substituirà 595 màquines antigues i ampliarà el seu parc en 105 nous caixers La ubicació del primer, a la plaça de l'Om de Sant Cugat Vallès, té un valor simbòlic ja que aquesta va ser la primera oficina que el banc va obrir fora de la seva ciutat d'origen els anys 60.

0
0
0
s2smodern