PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Plena ocupació al sector hoteler de Vilanova i la Geltrú durant el pont del 15 d'agost

L'ocupació al sector hoteler a Vilanova i la Geltrú durant el pont del 15 d'agost va arribar gairebé al 100%. Així ho indiquen les dades facilitades pels mateixos establiments al Gremi d'Hostaleria i a l'Oficina Municipal de Turisme.

Així, del 15 al 18 d'agost l'ocupació a hotels i hostals va ser del 92,78%, als apartaments del 91,67%, i una xifra similar als càmpings amb el 91,17%. Pel que fa als habitatges d'ús turístic, l'ocupació va ser del 87,50%.

El regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni, Jordi Medina, ha valorat molt positivament aquestes dades, que demostren que “la ràpida intervenció municipal en la gestió de l'episodi meteorològic que va afectar diversos sectors de la ciutat, principalment la façana marítima, va permetre recuperar en poc més de vint-i-quatre hores tots els serveis i tenir la ciutat a punt per a l'arribada dels visitants”.

D'altra banda, també s'han donat a conèixer les xifres d'ocupació a la ciutat durant el mes de juliol. En aquest cas l'ocupació en hotels i hostals ha estat del 80,32%, en apartaments del 77,67%, als càmpings del 74,84% i en habitatges d'ús turístic del 87,50%.

0
0
0
s2smodern