PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La candidatura de Neus Lloveras per presidir la FEGP aposta per la participació i per una gestió "més transparent i eficient"

La candidatura de renovació per presidir la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) que encapçala l’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i que és promoguda per un grup impulsor format per una trentena d’empreses, aposta per fomentar la participació directa de les empreses associades en la presa de decisions de la patronal així com per un nou model de gestió més transparent i eficient. Ahir al matí, la candidata a presidir la FEGP acompanyada del número dos, l’empresari sadurninenc Santi Carda, així com d’altres empresaris que donen suport a la llista, van formalitzar la presentació de la candidatura i van presentar les línies bàsiques del programa de govern per als propers quatre anys.

A més de la participació, la transparència i l’eficiència, la candidatura de Neus Lloveras es proposa consolidar la fusió entre l’ADEGP i la UEP que va donar lloc ara fa dos anys a la FEGP, a partir d’un Pla Estratègic que s’elaborarà amb les aportacions que facin les empreses associades en una jornada de debat dedicada a parlar del futur de l’entitat.

Igualment, la candidatura de renovació es proposa reforçar el paper de la dona dintre de la pròpia organització i en el conjunt de les empreses associades, garantint la continuïtat del col·lectiu Dones d’Empresa i potenciant-ne les seves activitats.  En la presentació de les línies bàsiques de la candidatura, Neus Lloveras ha destacat el seu compromís i el de tots els empresaris que l’acompanyen a la llista amb el territori. “Ens cal una organització més moderna, que agrupi i representi realment el ric teixit econòmic que conformen les tres comarques del Gran Penedès i que ens ajudi a cohesionar el territori respectant la seva diversitat, i per això ens cal treballar en equip”, ha assenyalat Lloveras. En aquest sentit, un dels altres compromisos de la candidatura és crear comissions de treball sectoritzades que permetin fomentar el coneixement i la implicació de les empreses associades, com ara indústria, comerç, turisme, construcció, viticultura i tecnologia. 

La candidata a presidir la FEGP, Neus Lloveras, ha estat vuit anys alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, a més de diputada al Parlament (2015-2017) i presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència-AMI (2016-2018). Actualment és consellera delegada i responsable de relacions exteriors de l’empresa AKO Electromecànica SAL. El seu número dos és l’empresari sadurninenc Santi Carda, director general del grup de restauració Cal Blay, i fins ara president adjunt de la FEGP. 

El tàndem Lloveras-Carda sorgeix de la inquietud d’un grup d’empresaris del Gran Penedès disposats a liderar una nova etapa de la FEGP que tingui com a objectius principals la participació i col·laboració de les empreses, l’eficiència i la sostenibilitat i una major projecció i influència en el conjunt del territori i el país. 

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109