PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Emmanuel Pouey és el nou Director Global de Màrqueting de Raventós Codorniu

Raventós Codorniu ha incorporat al seu equip directiu a Emmanuel Pouey com a Director Global de Màrqueting, el qual passarà a ser el responsable mundial de màrqueting de la companyia. Això inclourà bodegues de prestigi internacional com: Raimat, Codorníu, Legaris, Bodegas Bilbaínas, Parxet, Tionio, Abadia de Poblet, Scala Dei, Raventós de Alella, Portal de Montsant, Mont-Ferrant, entre d’altres. 

Emmanuel Pouey va néixer a Bordeus i va créixer entre les vinyes de la seva bodega familiar, Château de Pressac, a Saint-Emilion. Té més de 30 anys d’experiència internacional al mercat de gran consum i ha desenvolupat la seva carrera al Grup Bacardí a França. Gran part dels seus projectes s’han basat a construir i enfortir grans marques com Bacardí, Martini, Grey Goose, Bombay, o més recentment els olis Carbonell.

La seva incorporació a Raventós Codorniu s’emmarca en la clara aposta de convertir les marques en referents al sector vinícola global.

El CEO de la companyia, Ramon Raventós, ha comentat que “estem molt il·lusionats amb la incorporació d’Emmanuel com a líder mundial de màrqueting de les nostres bodegues. Emmanuel és una persona amb un profund coneixement del mercat domèstic i internacional, i una avalada trajectòria d’èxit construint marques icòniques”. També ha afegit que “amb aquest tipus d’incorporacions volem arribar a l’excel·lència global, sense oblidar que el nostre ofici té la missió de transmetre cultura i qualitat de vida, a tots aquells als quals fem gaudir amb els nostres vins”.  

0
0
0
s2smodern