PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L'actual president de la FEGP, Martí Sistané, presenta els eixos de la seva candidatura, que aposta per capitalitzar l'esforç dels darrers anys i consolidar el projecte de la FEGP

El president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, ha presentat avui la seva candidatura a la reelecció en el càrrec. Sistané insisteix en què el seu principal objectiu és el de “capitalitzar l’esforç d’aquest darrers anys per consolidar el projecte de la FEGP com a dinamitzadora de l’entramat empresarial i econòmic de les nostres comarques: el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès”.

El projecte associatiu proposat per Martí Sistané pels propers quatre anys vol augmentar encara més la notorietat i la influència aconseguides en els darrers anys per aconseguir millores en "temes cabdals i urgents" com la formació, les infraestructures, la projecció del territori, la competitivitat, la internacionalització o la sostenibilitat, que afecten de manera tranversal el nostre teixit social i empresarial incidint en sectors com l’industrial, turístic, serveis, comercial o vitivinícola.
La proposta de la candidatura de Martí Sistané gira en torn de 34 apunts o iniciatives per projectar a la FEGP en el proper període 2019 / 2023. Entre ells, destaquen: la projecció i lideratge de la federació; establir programes i accions de suport a la competitivitat del comerç, el turisme i els serveis a les persones; implementar una estratègia d'industrialització i suport a les activitats de transformació, logística i serveis a empreses; contribuir a la preservació i el foment dels sectors més arrelats a les economies del Penedès i el Garraf, com ara el sector vitivinícola i l’agroalimentari; cooperar en la implementació d’actuacions per reconduir la dificultat de les empreses a l'hora de contractar persones dotades de formació específica; difondre les tendències de l'economia digital; promoure la internacionalització de les empreses o exigir la supressió i en el seu defecte la revisió dels barems de peatge que afecten els trams d'autopista que travessen el Gran Penedès.

Sistané Sistané realitzarà dos actes de presentació de la seva candidatura a tots els socis i sòcies de la FEGP. El dia 25/09 a les 19 hores al càmping Vilanova Park i el dia 26/09 a les 19 hores al centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

Les eleccions tindran lloc l'1 d'octubre a les 19h a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. Es tracta de la primera vegada en la història de l'entitat, de més de 30 anys de trajectòria, en què hi concorren dues candidatures: la del propi Sistané i la de l'exalcadessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. Sistané considera que el fet que n'hi hagi dues "enriqueix", ja que "obliga a les dues parts a fer-ho el millor possible" i a què els més de 900 socis de la patronal puguin escollir el candidat que creguin més idoni per capitanejar la federació, la quarta en importància a nivell català.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109