PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'actual president de la FEGP, Martí Sistané, presenta els eixos de la seva candidatura, que aposta per capitalitzar l'esforç dels darrers anys i consolidar el projecte de la FEGP

El president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, ha presentat avui la seva candidatura a la reelecció en el càrrec. Sistané insisteix en què el seu principal objectiu és el de “capitalitzar l’esforç d’aquest darrers anys per consolidar el projecte de la FEGP com a dinamitzadora de l’entramat empresarial i econòmic de les nostres comarques: el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès”.

El projecte associatiu proposat per Martí Sistané pels propers quatre anys vol augmentar encara més la notorietat i la influència aconseguides en els darrers anys per aconseguir millores en "temes cabdals i urgents" com la formació, les infraestructures, la projecció del territori, la competitivitat, la internacionalització o la sostenibilitat, que afecten de manera tranversal el nostre teixit social i empresarial incidint en sectors com l’industrial, turístic, serveis, comercial o vitivinícola.
La proposta de la candidatura de Martí Sistané gira en torn de 34 apunts o iniciatives per projectar a la FEGP en el proper període 2019 / 2023. Entre ells, destaquen: la projecció i lideratge de la federació; establir programes i accions de suport a la competitivitat del comerç, el turisme i els serveis a les persones; implementar una estratègia d'industrialització i suport a les activitats de transformació, logística i serveis a empreses; contribuir a la preservació i el foment dels sectors més arrelats a les economies del Penedès i el Garraf, com ara el sector vitivinícola i l’agroalimentari; cooperar en la implementació d’actuacions per reconduir la dificultat de les empreses a l'hora de contractar persones dotades de formació específica; difondre les tendències de l'economia digital; promoure la internacionalització de les empreses o exigir la supressió i en el seu defecte la revisió dels barems de peatge que afecten els trams d'autopista que travessen el Gran Penedès.

Sistané Sistané realitzarà dos actes de presentació de la seva candidatura a tots els socis i sòcies de la FEGP. El dia 25/09 a les 19 hores al càmping Vilanova Park i el dia 26/09 a les 19 hores al centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

Les eleccions tindran lloc l'1 d'octubre a les 19h a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. Es tracta de la primera vegada en la història de l'entitat, de més de 30 anys de trajectòria, en què hi concorren dues candidatures: la del propi Sistané i la de l'exalcadessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. Sistané considera que el fet que n'hi hagi dues "enriqueix", ja que "obliga a les dues parts a fer-ho el millor possible" i a què els més de 900 socis de la patronal puguin escollir el candidat que creguin més idoni per capitanejar la federació, la quarta en importància a nivell català.

0
0
0
s2smodern