PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'empresa vilanovina Venca presenta un ERO per a 70 persones

L’empresa Venca, del Grup Digital Lola, S.A.U., de Vilanova i la Geltrú, ha presentat un expedient de regulació d’ocupació (ERO) amb la intenció d’extingir 68 llocs de treball d’una plantilla de 254 persones. L’expedient inclou el tancament definitiu de la botiga de la Ronda Universitat de Barcelona.

La marca, que històricament ha liderat la venda dels seus productes via catàleg en paper, fa anys que intenta fer-se lloc en la venda on-line posant en marxa projectes dirigits a un públic més jove. Tot i així la direcció de l’empresa planteja la necessitat de reduir personal per garantir la viabilitat econòmica del negoci.

Des de CCOO creuen "desproporcionat" el número d’afectacions i en l’inici del període de consultes ja van plantejar la seva "preocupació" per les condicions laborals i la sobrecàrrega de treball de les persones que es quedaran.

Segons asseguren des dels sindicat, durant el desenvolupament de la negociació, "CCOO apostarem per sortides voluntàries no traumàtiques i garantir unes condicions dignes del personal que continuarà donant servei a un centre de treball tan icònic com és aquesta empresa a la comarca del Garraf".

0
0
0
s2smodern