PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Martí Sistané i Neus Lloveras es disputen avui la presidència de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP)

La Federació Empreasarial del Gran Penedès (FEGP) celebrarà avui a les 19h, a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, una sessió extraordinària de l’assemblea general que determinarà la presidència de l’entitat pels propers anys. Es tracta de la primera vegada en la història de l’entitat, de més de 30 anys de trajectòria, en què hi concorren dues candidatures: la de l’actual president, Martí Sistané, i l’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. S'espera una assistència massiva a aquests comicis, motiu pel qual es recomana els assistents que arribin amb prou antelació per tal d’acreditar-se i recollir el sobre de votació. Les taules estaran disposades a les 18h30h i, a les 19h, està previst que comenci la sessió assembleària, amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa del municipi, Abigail Garrido.

Martí Sistané vol “capitalitzar l’esforç d’aquest darrers anys per consolidar el projecte de la FEGP com a dinamitzadora de l’entramat empresarial i econòmic de les nostres comarques: el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès”. La proposta de la seva candidatura gira en torn de 34 apunts o iniciatives per projectar a la FEGP en el proper període 2019 / 2023. Entre ells, destaquen: la projecció i lideratge de la federació; establir programes i accions de suport a la competitivitat del comerç, el turisme i els serveis a les persones; implementar una estratègia d’industrialització i suport a les activitats de transformació, logística i serveis a empreses; contribuir a la preservació i el foment dels sectors més arrelats a les economies del Penedès i el Garraf.

D’altra banda, la candidatura de Lloveras està promoguda per un grup format per una trentena d’empreses i té el sadurninenc Santi Carda com a número dos. Les línies bàsiques del seu programa són: més participació, transparència i més visibilitat. Aposten per “fomentar la participació directa de les empreses associades en la presa de decisions de la patronal així com per un nou model de gestió “més transparent i eficient”. La candidatura també es proposa consolidar la fusió entre l’ADEGP i la UEP que va donar lloc ara fa dos anys a la FEGP a partir d’un Pla Estratègic que s’elaborarà amb les aportacions que facin les empreses associades. També vol reforçar el paper de la dona a l’ens.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109