PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L'empresària vilanovina Neus Lloveras és la nova presidenta de la FEGP, amb el 71% dels vots

L'assemblea general de socis de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) va designar ahir la vilanovina Neus Lloveras com a presidenta de l'entitat pels propers quatre anys. La sessió assembleària va tenir lloc a Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, i va comptar amb l'assistència de prop de 300 representants d'empreses i professionals associats. L'exalcaldessa vilanovina Neus Lloveras va assolir la majoria dels vots emesos, 186, (el 71%) mentre que l’altre candidat, Martí Sistané, que es presentava per a la seva reelecció, en va obtenir 77, i hi van haver tres vots en blanc.

La participació en els comicis, els primers en trenta anys de la patronal, va ser força elevada. Des de la candidatura guanyadora, en la qual s'hi troba el sadurninenc Santi Carda com a número 2, s’apuntava que en la decisió dels empresaris i empresàries hi han pesat diversos aspectes: “l’aire fresc, d’il·lusió i de renovació que representava la nova candidata, la transparència en la qual volem incidir, el fet de trencar amb el passat i iniciar una nova etapa per liderar una sèrie de canvis que s’han de consolidar i que volem que siguin útils per als empresaris”. També consideren que “s’ha sabut explicar bé el projecte que defensem, la idea d’equip i d’una candidatura molt transversal, de perfils i sectors molt diversos, que vol aconseguir tenir més visibilitat i capacitat d’influència arreu i que es posicioni amb temes que afecten el nostre territori”.  

Neus Lloveras (Vilanova i la Geltrú, 1963) és consellera delegada i responsable de Relacions Exteriors de l'empresa Ako, dedicada a la refrigeració industrial. Va ser alcaldessa de Vilanova i la Geltrú durant dos mandats, entre l'11 de juny de 2011 i el 15 de juny de 2019, va ser diputada del Parlament de Catalunya des del 26 d'octubre de 2015 fins el 27 d'octubre de 2017 i presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) entre abril de 2016 i febrer de 2018. 

D'acord amb la normativa de l'entitat, la presidència haurà de constituir la nova Junta Directiva en el termini d'un mes.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109