PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Es presenta al mercat Propietat d’Espiells, el projecte de vins tranquils de Juvé & Camps al Penedès

Es presenta al mercat Propietat d’Espiells, el projecte de vins tranquils de la família Juvé al Penedès, que acull els elaborats de finca de la marca nascuts al territori. Procedents d’agricultura ecològica i fidels als principis de sostenibilitat, els nou vins de Propietat d’Espiells s’elaboren en vinyes privilegiades repartides per les diferents finques de la família a la denominació d’origen.

Des de el cor del Penedès, Propietat d’Espiells és el fruit d’unir coneixement i vinculació a la terra amb alts estàndards de sostenibilitat ecològica, exigents nivells de traçabilitat i la vista posada en el futur per perpetuar el llegat de la família Juvé al territori.
“L’aposta de Propietat d’Espiells resideix a la vinya”, apunta Meritxell Juvé. “Són vins fidels a l’essència del terroir de les nostres finques del Penedès i que recullen l’herència familiar viticultora”.

Propietat d’Espiells integra un ampli ventall varietal de nou vins blancs, rosats i negres procedents de les 271 hectàrees de vinya en propietat cultivades de forma artesanal i 100% ecològica. “La viticultura es basa en un profund respecte a la terra i als elements naturals, llegat que ha vist néixer i créixer a quatre generacions”, constata Pep Jiménez, director de viticultura del celler. “La feina coherent i constant durant tot l’any veu els seus fruits ara, a la verema. Després d’un any majoritàriament sec, dos episodis de pluja al juliol i agost han fet que sigui d’una qualitat excel·lent”.

Emplaçada a tres paratges privilegiats, Espiells, La Cuscona i Mediona, la cura de la vinya és l’essència de Propietat d’Espiells. Cada varietat aconsegueix el seu òptim equilibri i desenvolupament a un terroir on les singularitats climàtiques, edafològiques i orogràfiques, unides a la mà del viticultor, ofereixen la base idònia per elaborar grans vins.

Amb l’aval de Juvé & Camps, les noves anyades de Propietat d’Espiells es presenten al mercat amb nou vins renovats: Flor, Miranda, Ermita, Ermita Rosé, Gregal, Aurora, Casa Vella, Viña Escarlata i Iohannes. Un projecte el qual la seva rellevància ha portat a atorgar-los identitat pròpia i que en el futur podrà incorporar noves referències per reafirmar i potenciar el llarg compromís de la família amb els elaborats de qualitat.

Propietat d’Espiells forma part del Grup J&C Prime Brands, que agrupa també a altres tres empreses vitivinícoles de prestigi: la cavista Juvé & Camps, el celler de Ribera del Duero Pagos de Anguix i la distribuïdora Primeras Marcas.

 

0
0
0
s2smodern