PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La DO Cava consulta a experts i líders d'opinió mundials sobre el seu projecte de segmentació i zonificació

El Consell Regulador del Cava ha convidat a sis especialistes mundials en vins escumosos a examinar el seu projecte de segmentació i zonificació. L'objectiu del projecte de segmentació i zonificació de la Denominació d'Origen Cava és ressaltar la qualitat, la diferenciació, l'origen i el prestigi del Cava. El seu propòsit és proporcionar als líders d'opinió, professionals del vi, sommeliers i consumidors més informació sobre aquest vi, el seu origen i les característiques de la vinya, així com promoure la sostenibilitat.

Els sis professionals que han realitzat aquest treball són reconeguts per la seva professionalitat i experiència en el món del vi. El grup inclou Masters of Wine, especialistes en vi escumós, escriptors sobre vi i sommeliers, tots ells grans coneixedors del sector.

Segons Javier Pagés, president del Consell Regulador del Cava, els experts "contribuiran, amb la seva visió internacional, les seves anàlisi d'experts i les seves propostes, sens dubte, a millorar el resultat final del projecte de segmentació i zonificació, davant el repte de ressaltar la diferenciació qualitativa, l'origen i el prestigi del Cava”.

Després d’un llarg període d’èxit i un fort desenvolupament i creixement als mercats internacionals, el cava es troba actualment en un procés de transformació per enfrontar-se als reptes del mercat global de vins escumosos. El projecte de segmentació i zonificació de la DO és un dels tres pilars del seu Pla Estratègic, juntament amb l’enfortiment de la garantia de la marca Cava i de la promoció per augmentar el seu prestigi i fomentar el seu consum tant a nivell nacional com internacional.

Els sis professionals consultats han estat Pedro Ballesteros, Ferran Centelles, Sarah Jane Evans, Richard Juhlin, Fernando Mora i Tom Stevenson.

0
0
0
s2smodern