PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Reempresa dona continuïtat al teixit comercial de Vilafranca del Penedès aconseguint la cessió d’un nou negoci

L’últim cas d’èxit en el que ha intervingut el Programa Reempresa és el de la històrica botiga Nens i Nenes, ubicada a la plaça de l’Oli a Vilafranca des de fa més de 30 anys i especialitzada en el món dels nadons. La Dolors, la seva propietària, es plantejava tancar el negoci, després de tota una vida al capdavant, per raons de jubilació. La Montse, propietària de la botiga La Panxamama, a través de Reempresa, hi va veure una oportunitat d'ampliar el seu negoci i poder traslladar-se des de la rambla de la Girada fins a la botiga Nens i Nenes.

L’entesa entre les parts va ser molt ràpida, fruit d’això, la nova botiga de la Panxamama ja ha obert portes a la seva nova ubicació a la plaça de l’Oli, amb una imatge i un local totalment renovats, amb més superfície de venda i un ampli catàleg de productes per continuar donant un servei especialitzat en el món dels nadons a Vilafranca del Penedès.

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, treballa des del 2014 oferint el servei Reempresa, un programa destinat a fomentar la continuïtat del teixit empresarial. Els usuaris d’aquest servei gaudeixen d’un servei integral de consultoria i mediació gratuït en tot el procés de transmissió del negoci, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

Fins a la data, a través d’aquest servei, s’ha intervingut i assessorat amb èxit en la transmissió de 32 negocis a l’Alt Penedès, aconseguint salvaguardar 85 llocs de treball i suposant una inversió induïda de gairebé 2 milions d’euros euros al territori.

0
0
0
s2smodern