PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Cinc empreses de l'Alt Penedès van ser homenatjades ahir pels seus 50 anys d'història per la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Barcelona va homenatjar, un any més, les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic (50, 75, 100, 125, 150, 175 i enguany fins als 200 anys) en el marc del tradicional Dia de la Cambra.

L’acte, que ja arriba a la seva 23a edició, va tenir lloc ahir i va estar conduït per l’Espartac Peran, que va posar en relleu l’esforç i la dedicació del teixit empresarial per construir una Catalunya forta econòmicament. Durant el transcurs de la gala es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 118 empreses de la demarcació de Barcelona.

De la comarca de l’Alt Penedès, fins a cinc empreses van pujar a l’escenari a recollir el guardó: Comunitat mina i aigües de la salut, S.A. de Sant Sadurní d’Anoia, Herrebat S.L. de Vilafranca del Penedès, Hispano Italiana de Trenzados Especiales de Subirats, Jean Leon S.L. de Torrelavit i Silvalac S.A. de Santa Margarida i els Monjos. Totes cinc empreses van ser guardonades pels seus 50 anys d'història.

Pel que fa a les empreses amb més trajectòria, van ser: la Facultat de Nàutica de Barcelona per la celebració dels seus 250 anys, l’Editorial Salvat i el Port de Barcelona amb 175 anys, el Col·legi de Metges de Barcelona pels 125 anys, els Laboratoris LETI i Danone pel seu centenari, i Caritas Diocesana de Barcelona i la Federació Catalana de Motociclisme pels 75 anys.

0
0
0
s2smodern