PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La Confraria del Cava atorga la insígnia d'or a Agustí Torelló Mata com a reconeixement a la seva trajectòria

La Confraria del Cava Sant Sadurní va celebrar el passat divendres la Gala del Cava en el marc dels esdeveniments de tardor 2019. La Confraria celebrava els seus 40 anys amb els tres tenors de l'alta gastronomia catalana oficiant com a Confrares d’Honor: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch. També es va reconèixer la trajectòria personal d'Agustí Torelló Mata, un dels fundadors de la Confraria, així com de l'Institut del Cava, entre altres institucions. El ple del Consell Capitular li va imposar la insígnia d'or. Seguidament, Torelló va adreçar unes paraules en les quals va fer referència a la ilusió, el treball incansable i sobre tot, la passió pel cava que sempre l'han caracteritzat. 

Durant la jornada, Josep Sanchez Llibre, president de Foment del Treball, es va estrenar com a nou Confrare de Mèrit juntament amb destacades personalitats del món de la cultura i de l’art com el pintor Kiku Poch, el periodista Toni Real, la psicòloga Imma Puig, el rector fundador de la UOC, Gabriel Ferraté, o l'actriu Montse Germán.

Durant la nit, per primera vegada es va obviar el protocol del cava que la confraria serveix sempre i es va oferir per acompanyar el plat principal el Kripta 40 aniverari, collita 2007, amb 12 anys de criança.
 

0
0
0
s2smodern