El reputat formador Álex López ha ofert avui una conferència sobre Social Selling i marca digital a Vilafranca

Álex López, formador en xarxes socials i digital selling a IESE, ESADE  i a diverses universitats espanyoles ha pronunciat avui la conferència Social selling i marca digital, Claus per incrementar vendes, en el marc del cicle Desenvolupa’t 2019, impulsat pel servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca.

La conferència, que ha tingut lloc a l'edifici de l'Enològica, estava adreçada a empreses, professionals i persones emprenedores interessades en apostar per la digitalització. López ha parlat de la importància de tenir una bona marca profesional, com mesurar els resultats de les nostres accions en el canal digital, com crear una estrategia corporativa a Linkedin, conèixer com actua el nou client digital, buscar nous clients i empreses i fer–ne el seguiment.

López ha explicat tres coses què ha après al llarg dels seus anys d’experiència en el món de les xarxes socials. La primera és que “les xarxes no van de fans, volums o influencers, van de Business i KPI’s (indicador clau de rendiment)” i ha assegurat que “els likes no donen diners" i que "comprar seguidors és fácil, però no serveix de gaire". La segona és que cal indexar bé els enllaços cap a la pàgina web i mesurar d’on ve el teu tràfic. Finalment, que "cal mantenir-se en constant evolució, fer marca permenent i buscar el màxim de visibilitat".

El conferenciant també ha parlat sobre què busquen els nous compradors i com s’informen a l’hora d’adquirir un producte o servei. Una de les variables més utilitzades són els comentaris i les opinions compartides per altres clients sobre les seves experiències. En aquest sentit, ha animat els assistents a utilitzar el Google my business per interactuar amb els potencials clients. López també ha explicat que el 93% dels compradors  volen que les empreses els aportin valor enlloc de vendre’ls quelcom.

0
0
0
s2smodern