PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'empresa Cellografica Gerosa premiada per la Cambra de Comerç Italiana de Barcelona per la seva trajectòria empresarial

L'empresa Cellografica Gerosa, SA, ha estat guardonada en la VI edició del Premi Far de la Mediterrània per la seva trajectòria com a empresa italiana radicada a Espanya. El premi, que enguany ha arribat a la seva sisena edició, està promogut per la Cambra de Comerç Italiana Barcelona i és un reconeixement a les empreses espanyoles i italianes que han contribuït a enfortir els llaços i promoure l'activitat cultural, econòmica i comercial entre els dos països.

En anteriors edicions les empreses italianes arrelades a Espanya que van rebre un guardó van ser Pirelli, Mediaset, Mapei, Generali Assicurazioni i Ferrero Ibérica, SA. I les empreses espanyoles premiades van ser: Grup Gallina Blanca Star, Roca, Saba, Cellnex i Almirall.

En el curs de la present edició, el jurat del Premi Far de la Mediterrània ha estat integrat per Acció Milano, en representació de la Generalitat de Catalunya; per Barcelona Activa en representació de l'Ajuntament de Barcelona; per la Cambra de Comerç de Palamós; per la Universitat Internacional de Catalunya; pel diari El Economista i per la Cambra de Comerç Espanyola a Itàlia. En el cas dels membres del jurat provinents de les cambres de comerç del territori, les universitats i els mitjans de comunicació, aquests són cada any diferents i rotatius.

L'acte de lliurament del premi, que va tenir lloc el passat 24 d'octubre al Convent dels Àngels de Barcelona, ​​va comptar amb la presència de nombrosos assistents entre empresaris i representants de les institucions, entre els quals hi havia l'ambaixador d'Itàlia a Espanya, Stefano Sannino, la vicepresidenta de Foment del Treball, Mar Alarcón, el president de la Cambra de Comerç Italiana Barcelona, ​​Igor Garzesi, membres del Consell Directiu i els socis de la Cambra de Comerç Italiana-Barcelona. Van recollir el premi Claudio Gerosa, president de Cellografica Gerosa, SA, i Riccardo Vescovi, fundador de Vescoflex i cofundador de Cellografica Gerosa.

Sobre Cellografica Gerosa, Espanya

Cellografica Gerosa, pertanyent al grup italià Gerosa, neix a Espanya el 1993 després de la fusió entre l'empresa Vescoflex i Gerosa. La companyia disposa d'unes instal·lacions pròpies de 12.000m² a Olèrdola, al Polígon Industrial Sant Pere Molanta, per a la producció i la gestió d'impressions per gravat al buit i laminats de diferents tipus de material per a envasos flexibles.

Des d'Olèrdola, amb una facturació de 50 milions d'euros a l'any i prop de 200 treballadors, subministren productes de packaging de la més alta qualitat per a la indústria alimentària de 35 països dels cinc 5 continents entre els quals: França, Itàlia, Alemanya, Portugal, Síria, Austràlia, Santo Domingo i diversos països d'Àfrica. Els seus principals sectors de mercat són: cafè, snacks, pasta, pastisseria, estoigs per a cosmètica i luxe, gelats o tabac.

Integritat i respecte per a les persones i per al medi ambient marquen el codi ètic del Grup i la seva filosofia Green Soul System orientada a l'ecosostenibilitat, que se centra en el reciclatge dels dissolvents usats en el procés d'impressió en una planta de cogeneració i un sistema de depuració d'aigua i aire.

0
0
0
s2smodern