PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El Consell de la Formació del Garraf aborda la Formació Professional

Aquest matí s'ha reunit a l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges, el Consell de la Formació Professional, Universitària i Ocupacional del Garraf. 

Joan Lluís Espinós, director general de la Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, ha estat convidat per exposar les noves directrius de la FP i debatre amb els assistents. També hi ha participat Montserrat Domingo, directora dels Serveis Territorials d'Educació a Barcelona.

Promoguda per NODE Garraf, aquesta ha estat la tercera sessió de treball del fòrum que aplega representants de la universitat, instituts d'FP, centres de formació ocupacional, promotors de la formació contínua, sindicats, organitzacions empresarials i l'oficina de treball de la Generalitat, així com regidors i tècnics dels ajuntaments i consellers i tècnics del Consell Comarcal del Garraf, entre d'altres.

El Consell de la Formació Professional, Universitària i Ocupacional del Garraf es va posar en marxa el primer trimestre d'enguany de resultes del Pacte per l'Ocupació al Garraf. La seva prioritat és la coordinació d'accions entre tots els agents implicats per tal d'assolir un mapa de la formació que sigui el més adequat possible a les singularitats de la comarca. A més, el Consell afavoreix la interrelació entre els diferents estaments i àmbits de la formació no obligatòria. 

0
0
0
s2smodern