PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'empresa vilafranquina La Granja Foods rep el premi al Creixement Empresarial en Innovació durant la Nit del Gourmet Català

En la seva cinquena edició celebrada el 29 d’octubre al Palau de Pedralbes, la Nit del Gourmet Català va premiar per segon any consecutiu l'empresa vilafranquina La Granja Foods.

Organitzada pel Clúster Gourmet de Catalunya, la gala va congregar a productors, elaboradors i empresaris, cuiners i personalitats del sector. Durant la jornada es va demostrar que els productes de la gastronomia catalana viuen un dels seus millors moments en innovació i qualitat. També es van presentar novetats i es va premiar, entre d’altres a La Granja Foods.

En concret, l’empresa penedesenca va rebre per segon any consecutiu el premi al Creixement Empresarial en Innovació per la seva decidida aposta per la innovació en el desenvolupament d’una nova gamma de productes vegans que ha suposat l’adquisició de nova tecnologia, recerca i avaluació de nous ingredients.

La Granja, innovació constant des del 1959

Aquest premi és el reconeixement públic a la trajectòria que ha dut en els darrers anys aquesta coneguda empresa penedesenca per la seva dedicada aposta per la innovació que l’ha portat un gran augment de la facturació i la capacitat productiva.

L'empresa ha continuat elaborant els productes tradicionals però la seva inquietud per innovar ha estat una constant en la seva trajectòria. Segons el seu director Celestino López, “observar les tendències i donar-hi resposta ens ha conduït a crear noves especialitats: des de la primera magdalena integral del mercat o la brioixeria sense sucres afegits, fins a oferir una gamma vegana.”
Aquestes iniciatives en forma de productes més saludables i saborosos han fet de La Granja una companyia singular i apreciada pel consumidor.

Actualment l’empresa té més de 80 treballadors i conviuen la segona i tercera generació de la família fundadora. 

0
0
0
s2smodern