PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Paula Fernández-Ochoa i Helena Torras seran les convidades més destacades al 5è Congrés Dones d’Empresa aquest divendres a Vilanova

Paula Fernández-Ochoa, consultora i speaker en màrqueting jurídic, marca personal i alt rendiment en esport i empresa, i Helena Torres, emprenedora en sèrie i inversora, són les ponents que encapçalen el programa del 5è Congrés Dones d’Empresa que se celebrarà divendres al centre Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. 

Aquesta edició del congrés abordarà les noves tendències en l’operativa i l’estratègia empresarial i es proposarà impulsar la interrelació professional entre els i les congressistes. La sessió d’obertura anirà a càrrec de l’alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau, la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès-FEGP, Neus Lloveras, i una representant del col·lectiu Dones d’Empresa.

La trentena de ponents que completen el programa participaran en les diferents sessions de debat que s’han organitzat en quatre grans àmbits: Lideratge amb consciència organitzativa, Actualitat fiscal i financera,  Generació de nous models creatius i tecnològics i Experiències amb excel·lència. En totes les sessions intervindran professionals i empresàries expertes de cada àmbit de debat que aportaran la seva visió i experiència, entre elles dones d’empreses del territori Gran Penedès, com ara Irene Alemany, enòloga del celler Alemany i Corrió, Dolors Novell, de Cafès Novell, o Carlota Roset, gastrowine concepts manager del grup Torres.

La clausura del congrés serà a les 17.45h i anirà a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, Laura Martínez, la regidora d’Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Vilanova, Conxi Martínez, i una representant del col·lectiu organitzador. 

0
0
0
s2smodern