PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Codorníu firma un acord a cinc anys per comprar uva ecològica a 170 productors

Codorníu ha signat un acord a cinc anys amb més de 170 viticultors de raïm ecològic per la compra de la producció d'un total de 1.400 hectàrees a un preu de 440 euros per tona. El celler, controlat pel fons Carlyle Group, assegura que es tracta d'una mesura "inèdita" en el sector que "reafirma un cop més el seu compromís per la viticultura" i la seva aposta pel cava ecològic.

"El que pretenem amb aquest tipus de contracte és consolidar la nostra aliança i demostrar al viticultor que forma part de la casa, i que durant els propers cinc anys podran portar raïm a Codorníu amb tota seguretat", ha explicat el director general de Raventós Codorníu, Ramon Raventós.

Els directius de Codorníu s'han reunit amb els productors de raïm ecològic a la seva seu de Sant Sadurní, coincidint amb la fi de la verema.

Raventós Codorníu, amb cinc segles d'història, és l'empresa elaboradora de vins i caves més antiga d'Espanya. El grup compta amb cellers a Espanya, Argentina i els Estats Units, així com 3.000 hectàrees en propietat.

0
0
0
s2smodern