PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El 14 de desembre se celebrarà un Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf


El dissabte 14 de desembre se celebrarà el primer Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf, a l’Edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. El congrés estarà format per un intens programa amb més de 30 conferències, taules rodones i workshops, que es desenvoluparan a tres sales temàtiques: innovació d'empresa, startups i metodologies, a les quals assistiran emprenedors i professionals vinculats a empreses locals innovadores, startups, institucions, consultories empresarials, incubadores i acceleradores. També hi haurà zones demo i d'exposició d'empreses vinculades a la innovació i l'emprenedoria empresarial. A més, es promocionarà de forma especial el networking entre els assistents.

Segons ens explicava Miquel Mora, un dels membres de l'associació Tandenn, promotora de l'esdeveniment "aquest tipus de congressos no s'havien fet mai al Gran Penedès. Molta gent acostuma a anara Barcelona per aquest tipus de qüestions i nosaltres volíem saber si hi havia gent interessada en fer-los al nostre territori". També afegia que "nosaltres volem ser una part més de l'ecosistema d'idees innovadores i d'emprenedoria que es promouen al Gran Penedès".

El Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf és un esdeveniment sense ànim de lucre on tots els que participen ho fan de forma desinteressada. En el programa destaquen les activitats relacionades amb la innovació de l'empresa com la intel·ligència artificial, el Blockchain, les innovacions tecnològiques aplicades al màrqueting i la comunicació o el creixement de la indústria 4.0 i les tècniques IOT. També destacaran les activitats vinculades amb les noves metodologies com el Design Thinking o l'Advance creative problem solving, es podrà conèixer els casos d'èxit d'empreses i startups locals i els consells sobre el llançament i finançament de nous i actuals projectes emprenedors.

L'organització del congrés, Tandenn, ja ha confirmat assistents destacats en les seves categories com: Carlos Blanco, emprenedor en sèrie, fundador de First Tuesday España i vicepresident de BCN tech City; Xavier Verdaguer, fundador d'Imagine Creativity Center a Silicon Valley; Xavier Duran, professor de la Facultat Blanquerna i Director d'Objectius Web; Josep Lluis de Gabriel, Fundador d'Eresmarketing; Montse Guardia, General Mànager en Alastria Blockchain Ecosystem; Lali Torres, Instagramer i influencer a Holadecora; Miquel Mora, fundador Housfy, yaencontre i foralacaixeta; Pep Martinex, consultor i trainer en motivació; Ana Izquierdo, CEO en Talent Clue i fundadora d'Inveready First Capital, entre d'altres.

L'assistència a l'esdeveniment té un cost simbòlic per assistent, que inclou la inscripció a l'esdeveniment, accés lliure a totes les activitats del mateix, incloses la zona de demo i d'exposició i també a l'esmorzar de benvinguda, el dinar networking i la copa de tancament del congrés. Per assistir cal fer una reserva de plaça a través del web: www.tandenn.org/congres.

 

0
0
0
s2smodern