PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El 65% dels alumnes del Punt Formatiu de la Fundació Pro-Penedès s’han inserit laboralment

Un total de 45 alumnes van rebre dijous passat els diplomes dels cursos realitzats al Punt Formatiu Incorpora de “La Caixa” durant aquest any. El diploma acredita les 270 hores de formació realitzades en les 16 empreses que els van acollir en pràctiques en 80h lectives. Enguany el 68% d’aquestes empreses han col·laborat amb la Fundació Pro Penedès per primera vegada.

L’entrega dels diplomes va anar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i secretari de la Fundació, Joan Manel Montfort, el representant territorial de Caixa Bank, Jonatan Romero, i la directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill.
El secretari de la fundació va destacar que “s’ha inserit el 68% dels alumnes d’aquests cursos. L’Incorpora és un programa que té uns resultats molt espectaculars. Estem molt satisfets per aquestes xifres, val molt la pena els esforços que puguem dedicar a l’ocupació de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió perquè tenen més dificultats a l’hora de trobar feina i els podem oferim oportunitats per avançar”.
Montfort va destacar aquesta xifra com a “molt positiva i demostra la bona feina i sintonia amb les empreses del territori”. En aquest sentit, va agrair i reconèixer la tasca que les empreses estan portant a terme i ha felicitat els alumnes. També va voler agrair el suport de l’Obra Social “La Caixa” que, any rere any, dona suport a la fundació a través del seu programa Incorpora.
La directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill, va explicar els cursos que s’han realitzat: Mosso/a de Magatzem, Cambrer/a d’Hotel i Operari/a de producció i logística. Sivill va puntualitzar que “els cursos es fan pensant en les necessitats de les empreses del territori. Són cursos que tenen èxit perquè donen fiabilitat i els alumnes surten molt capacitats per poder entrar a treballar. També cal destacar que un percentatge alt d’empreses noves han començat a col·laborar durant aquest 2019 i cal agrair-los que creguin en el nostre projecte”.
Les empreses que hi hn participat són: Hotel Pere III, Hotel Domo, Bàsic Hotel, Cava i Hotel Mas Tinell, Indústries Bolcar, Rebost Solidari, Cal Vicentó, Xarcuteries Anton, Coral Transports, Knauf Miret, Ferreteria Badia, Sia Biosca, Casa Torné Güell, Bombons Cudié, Diesel Penedès, In via 1912.

0
0
0
s2smodern