PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El segon COMUVICAT, que té lloc avui i demà a Barcelona, se centra en la prescripció del vi en plataformes digitals

Font: COMUVICAT

La II Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, COMUVICAT 2020, s'ha inaugurat aquest matí a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona, amb un intens programa que reuneix periodistes, comunicadors, sommeliers, enòlegs i cellerers. En aquesta edició posa la lupa sobre la prescripció del vi en plataformes digitals i reivindica, alhora, la presència del vi català en els mitjans generalistes.

El debat sobre el vi i el cava catalans dedica també un capítol a l’experiència del consumidor en el restaurant, de la mà dels sommeliers; així com al seu potencial com a eina de transformació social amb un showroom de vins solidaris. La viticultura i l’enologia, des de la perspectiva varietal i el canvi climàtic, són els altres dos eixos de COMUVICAT 2020 que manté la línia de relats del vi, amb tastos dirigits i “El Dinar dels Vins” a Monvínic, que clourà la trobada.

La II Conferència Catalana de la Comunicació del Vi, COMUVICAT 2020, està organitzada per la consultora gastronòmica lleidatana Como Pomona, amb el patrocini de Família Torres i el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, INCAVI.0
0
0
s2smodern