Entrem-hi ha format el 2019 a 146 alumnes, amb un èxit d’inserció del 62% en les practiques laborals

Les accions formatives del Grup Entrem-hi, grup cooperatiu d’inserció laboral, durant el 2019 han permès formar-se a 146 persones de la Vegueria del Penedès, en un total de 2.545 hores lectives, realitzant 1.404 hores de pràctiques laborals en 12 empreses del territori. El Grup Entrem-hi té com a objectiu principal promoure accions de millora de la ocupabilitat de persones amb vulnerabilitat social.

Aquest darrer any el grup ha ofert una dotzena de formacions diferents, en quatre eixos de treball: Formació prelaboral o d’iniciació al treball; preparació a la formació certificada; formacions professionalitzadores (Indústria alimentària, atenció al públic, consergeria, neteja, auxiliar de jardineria, etc.) i formacions d’orientació laboral. Totes elles han estat formacions enfocades a millorar les competències transversals, instrumentals o tècniques dels participants i així promoure una millora de la seva ocupabilitat. 

El 62% dels participants de les pràctiques laborals han assolit una inserció laboral i la valoració mitjana de l’alumnat ha estat de 3.4/4, una valoració més que notable en aquest tipus d’accions. En destaca la “Formació d’Operari/a d’Indústria Alimentària”, amb la qual s’ha assolit un 88% d’inserció en finalitzar l'acció formativa i les pràctiques.  

Empreses locals com Cafés Novell, La Granja Foods, Xarcuteries Anton, La Torre del Gall i Càrniques Massó entre d’altres han participat en aquesta accions formatives. Totes elles formen part de la Xarxa d’empreses i entitats Socialment Responsables del Grup Entrem-hi. 

Aquests resultats reforcen l’aposta del Grup Entrem-hi per les formacions a mida, el contacte continu amb el teixit empresarial i creant xarxa amb les empreses i entitats del Penedès, detectant les seves necessitats i adaptant les formacions. En breu, Entrem- hi disposarà del nou calendari d’accions formatives 2020.

Per a més informació, consultes i inscripcions, es pot trucar al 93 890 47 32 o bé enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

0
0
0
s2smodern