PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La comarca del Garraf aposta per un turisme sostenible

El Restaurant La Sínia de Sitges va acollir dijous passat la primeraa jornada de Turisme sostenible del Garraf, destinada a totes aquelles empreses i entitats que volen apostar per un turisme sostenible o que ja treballen per a implantar millores sostenibles dins de la seva empresa. Més de 60 empreses i entitats del sector turístic de la comarca van assistir a la sessió organitzada per NODE Garraf, la Xarxa de Parcs Naturals i Turisme de la Diputació de Barcelona.

L'obertura de l’acte va anar a càrrec de la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, el cap de l’oficina tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font, i el director del Càmping El Garrofer, Yago Figueras.
 
El programa va comptar amb dues ponències: "Impactes i conseqüències ambientals del turisme (Pure Clean Earth") i "Els beneficis de les certificacions de qualitat turística sostenible (DCB)". També van intervenir els responsables dels dos programes que actualment treballen per la sostenibilitat turística al nostre territori: La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i el Compromís per la Sostenibilitat Biosphere.

Per acabar, tres empreses turístiques, Turisme Rural “La Morera” i “Apartaments Turístics Cal Ferrer” (CETS Montseny) i el "Càmping El Garrofer” (BIOSPHERE Garraf), van donar a conèixer de primera mà les seves experiències en relació a la implantació d'aquestes certificacions.

El tancament de la jornada va anar de la mà de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.

0
0
0
s2smodern