PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Imagine Express inicia avui la seva setena edició una hackathon en el Museu del Ferrocarril de Catalunya

El Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, acollirà avui l'esdeveniment d'inauguració de l’Imagine Express 2020. Més de 200 persones es reuniran per a participar en la competició d'idees en l'àmbit de la sostenibilitat: el Dream BIG Express. Aquesta iniciativa, es desenvolupa a través d'una competició disruptiva on es treballen solucions a reptes plantejats.

Després de tres hores de sessió, de 9.30 h a 12.30 h, un jurat compost per diferents experts del sector, personalitats i actors del territori, seleccionaran a l'equip guanyador que accelerarà la seva idea en el programa Imagine Express 2020, a bord d'un tren d'alta velocitat de Renfe – SNCF en Cooperación entre Barcelona i París. Aquest viatge finalitza en el 4YFN del Mobile World Congress, el pròxim dia 25 de febrer on es presentarà l’equip guanyador.

L'esdeveniment s'iniciarà amb una xerrada inspiradora de l'experta en sostenibilitat Sònia Ruiz, conscienciant sobre aquest gran problema que afecta a tothom. A més, comptarà amb la presència de Xavier Verdaguer, CEO i Fundador d’Imagine, Conxi Martínez, egidora d’Innovació i Empresa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ignasi Perat, Director del Màster de Sistemes Ferroviaris de la UPC, José Carlos Domínguez Curiel, Director de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols i Pilar García, Directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Ignacio Portillo, responsable d’Analítica i personalització de continguts Web de Renfe i Jorge Marcos, cap d’innovació digital de projectes de Renfe, participaran com a mentors dels equips en aquesta edició.

0
0
0
s2smodern