PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Idealista entra al capital del grup YaEncontré, el portal immobiliari amb seu a Olèrdola

Idealista, un dels marketplace immobiliaris més coneguts d’Espanya, ha entrat al capital de YaEncontré, el portal de compra i venda d’habitatges amb seu a Olèrdola.

Segons expliquen, tan Idealista com YaEncontré, que forma part del grup Godó, continuaran treballant de manera autònoma, no hi haurà integració d’equips sinó que cada companyia continuarà la seva estratègia comercial de manera independent. El que sí que compartiran seran les millors pràctiques, els valors, l’ètica i la diversitat d’ambdues empreses.

Segons el fundador i CEO d’Idealista, Jesus Encinar, l’entrada a YaEncontré “és una enorme oportunitat per a nosaltres”. Encinar ha lloat la gestió dels responsables de l’empresa catalana per “com han superat la crisi i han construït un equip excel·lent”. El CEO ha mostrat les seves ganes de compartir experiències i d’aprendre dels que a partir d’ara seran els seus companys.

Per la seva banda, el CEO de YaEncontré, Òscar Mateu, ha dit que formar part d’Idealista “és un somni perquè és una de les companyies tecnològiques punteres d’Europa”. Mateu considera que aquesta fusió “és un senyal inequívoca del futur que ens espera: més lideratge, més coneixement, millors pràctiques i servei al client”.

Les dues empreses implicades no han volgut fer pública la inversió realitzada.

0
0
0
s2smodern