PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Professionals de cellers i del sector del turisme d'Espanya es reuneixen a Sant Sadurní en el marc les Enojornades 2020

El Centre d'Interpretació del Cava de Sant Sadurní ha acollit aquest matí la primera de les dues sessions de les Enojornades 2020, un punt de trobada entre els professionals de cellers de tota la geografia espanyola, així com a professionals d'empreses del sector del turisme amb un interès directe en el turisme enogastronòmic.

La primera de les sessions ha començat aquest matí amb Zaida Semprún, directora d'Hacedores The Experience Collection, que ha explicat quin és el perfil del enoturista del segle XXI. Seguidament, Anna M. Sánchez, directora de Màrketing Estragègic de la Destinació Barcelona i Gabriel Guilera, cap de continguts de Turisme de Lleure i membre de l'equip de la Direcció General de Turisme Barcelona han explicat com és l'enoturisme donat la seva visió sobre el perfil i les tendències del turista de luxe de Barcelona.

En una segona part han tingut lloc dues ponències sobre com aplicar les estratègies en diferents mercats com els Estats Units, el Canadà i Amèrica del Sud. Demà es donaran a conèixer destinacions enoturístiques de referència com Itàlia i Xile, així com projectes empresarials d'èxit i inspiradors com els cellers Tío Pepe i Descalzos Viejos i la iniciativa El Cavino del Vino.

Ponents nacionals i internacionals aprofundiran en aquesta segona edició en com internacionalitzar el turisme que reben els cellers.

0
0
0
s2smodern