PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L’expositor ultrarràpid ZIP de Wondu guanya un premi de disseny als Smart Logistics & Packaging Awards 2020

L’expositor ultrarràpid ZIP de Wondu ha estat escollit com millor projecte en la categoria de disseny en Packaging i experiència del consumidor en els premis Smart Logistics & Packaging Awards 2020. La cerimònia de lliurament dels premis, celebrada dins els actes de la fira Pick&Pack, va comptar amb més de 70 candidatures. 

L’expositor ZIP és la darrera innovació per part d’aquesta empresa especialitzada en packaging digital de cartró ondulat. La seva principal característica és la increïble rapidesa de muntatge, ja que es completa en menys de 28 segons, el que es tradueix en una ràpida operació i mínima inversió de temps per part del client en el punt de venda. La clau es troba en l’original disseny estructural de l’expositor: totes les peces ja es lliuren unides, sense necessitat d’utilitzar altres elements de fixació ni eines pel seu complet muntatge. 

A Wondu, a part de crear un pràctic disseny per al muntatge, també han pensat en com minimitzar les despeses de transport. La seva solució consisteix a comprimir tot el material en un únic conjunt, que ocupa molt poc espai i no penalitza el posterior acoblament ni la seva resistència.

Wondu forma part del grup d'empreses Grupondunova, dedicat a la fabricació i venda de productes de cartó ondulat amb més de 50 anys d'experiència en el sector de l'embalatge. A l’octubre del 2018, Grupondunova va entrar a formar part del grup alemany Klingele, un dels majors fabricants independents de cartó ondulat a Europa.

Actualment, la plantilla de Grupondunova està formada per més de 120 empleats i les seves instal·lacions es troben a la província de Barcelona i Girona.

 

0
0
0
s2smodern