PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El Baix Penedès organitzarà el proper 10 de març la primera fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria

El proper 10 de març, a partir de les 9:30h, i durant tot el dia, es celebrarà a l’hotel Nuba de Coma-ruga la primera Fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria del Baix Penedès. L’objectiu d’aquesta fira és posar en contacte ciutadans, empreses, ett’s i serveis d’ocupació.

Per això, els tècnics de tots els serveis d’ocupació de la comarca estaran a la Fira per orientar a les persones i derivar-les on els hi correspongui, ja sigui per formació, per a realitzar tallers, per assessorar en qualsevol matèria de treball. Així, es vol aconseguir una visió integral de les necessitats i optimitzar els resultats de les polítiques públiques amb l’única finalitat d’ajudar a trobar feina. 

Aquesta Fira es realitza amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès amb el suport del Consell Comarcal del Baix Penedès, l’Eina del Vendrell i els 14 municipis de la comarca. La fira comptarà amb la participació de més de 25 empreses participants i més de 400 ofertes de feina de la zona a més de tallers i conferències. També hi haurà assessorament per a les persones que siguin emprenedores i vulguin obrir un negoci.

Per facilitar la participació a tothom que ho desitgi s'habilitarà un servei de bus per traslladar els ciutadans de tots els municipis d’anada i tornada gratuïts. Per apuntar-se cal emplenar el formulari que surt al següent enllaç: https://www.cambratgn.com/jornades/formacio/173-fira-de-l-ocupacio-al-baix-penedes

0
0
0
s2smodern