PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La Mancomunitat Penedès-Garraf paga als seus proveïdors per apaivagar els efectes econòmics del Covid-19

Atenent a la situació d'emergència provocada pel COVID-19 i amb l'objectiu de minimitzar el seu impacte econòmic, la Mancomunitat Penedès-Garraf ha fet efectiu des de l'inici d'aquesta pandèmia, el pagament de factures a proveïdors per un valor superior als 6 milions d'euros.

Amb aquesta mesura es vol ajudar a pal·liar els efectes negatius que pateixen les empreses proveïdores, moltes d’elles prestadores de serveis essencials. Així mateix, sent conscients del destacat alentiment de l’activitat econòmica, la Mancomunitat està avaluant tant la realització de pagaments avançats per tal d’alleugerir els possibles problemes de tresoreria d’aquestes empreses.

Per altra banda, en aquest període la Mancomunitat Penedès-Garraf ha donat compliment a la normativa decretada, prestant els serveis essencials de recollida de residus en cadascun dels municipis que tenen acordada amb la institució la realització d’aquest servei. Així mateix també funcionen com a serveis essencials, la planta de selecció i transferència de residus i així com la planta de compostatge, el Centre d’Acollida d’Animals Domèstics, el servei de sanejament d’aigües residuals i el servei de laboratori. La resta de serveis de la Mancomunitat es mantenen també actius realitzant la seva activitat mitjançant el teletreball.

El president de la Mancomunitat, Sergi Vallès, considera que “en aquests moments cal que totes les administracions duguin a terme tot allò que sigui necessari per minvar, a tots els nivells, els efectes d’aquesta dramàtica situació que afecta a tota la ciutadania. La Mancomunitat, dins de les seves competències, continuarà exercint la seva activitat, treballant al servei dels municipis, i esmerçarà esforços per ajudar a les empreses que li presten serveis”.

Al respecte de tot el que esdevé a l’entorn de la pandèmia, Vallès diu que “cal posar en valor i agrair la predisposició i el treball de tot el personal de la Mancomunitat, especialment a aquells que desenvolupant serveis essencials i que s’exposen a molts riscos per la seguretat i el benestar de tots els veïns i veïnes”.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu